Vår hos Kandyz

Till event, konferens och mässa

De flesta gillar godis. Vad kan då vara bättre än att skapa känslan av en riktig godisaffär med bara dina egna favoriter? Otroligt uppskattat och ett perfekt avbrott i konfererandet eller för att locka in besökare i din mässmonter.

    • Hyr ditt eget godisställ : med 12 eller 20 lådor godis. Välj själv godiset bland vårt enorma sortiment på över 1000 sorter. Levereras med påsar och slevar att plocka.

 

    • Hyr en popcornmaskin : En popcornmaskin är alltid en given succé. Bara doften av nypoppade biopopcorn skapar en festligare atmosfär.

 

    • Hyr en slushmaskin : Vill du höja stämningen till middagen/festen och få en riktig snackis kan du blanda goda drinkar som Strawberry Daiquiris och Margaritas i vår slushmaskin

 

slushmaskin godisställ popcornmaskin


Föreningar och skolklasser

På Kandy´z har vi allt som en förening, klubb eller skolklass kan behöva för att göra en idrottsturnering, klassfest eller klassresa lyckad samtidigt som ni får en fin slant till er kassa. Tjäna pengar till din klubb/skolkassa genom att sälja våra populära enkilos godishinkar till grannar, bekanta eller publik. Godishinkarna är lättsålda och uppskattade.

Det är både enkelt och roligt. Läs mer här!


Godiskorgar

Önska dina medarbetare, kunder och samarbetspartners en trevlig sommar med en godiskorg. Ett mycket trevligt och uppskattat sätt att visa sin uppskattning. En godiskorg på arbetsplatsen är också alltid mycket populärt. Vi har korgar från ett kilo till enorma 15 kilo.

PRISLISTA GODISKORGAR