Sponsring

Vi får många förfrågningar om sponsorsamarbeten men dessvärre har vi begränsade möjligheter att sponsra andra verksamheter. Av alla möjliga sponsorsamarbeten har vi valt att vara företagsvän med stiftelsen Friends som arbetar förebyggande mot mobbning.

Ibland sponsrar vi även breda verksamheter där vi via föreningar, lag eller organisationer når många människor, helst lokalt i anslutning till någon av Kandyz godisbutiker. I dessa fall bidrar vi med en fin godiskorg som exempelvis pris till en idrottscup eller företagstävling. Alternativt kan vi bidra med ett antal ”godiskort” som ger innehavarna själva rätt att hämta sitt favoritgodis i någon av Kandyz godisbutiker.

Alla förfrågningar sker via hemsidan
För att förenkla handläggningen och kunna ge ett snabbt och rättvist besked sker alla godisförfrågningar via vår hemsida.

Vi sponsrar inte:
– enskilda individer
– verksamheter som är uppenbart skadliga för miljön eller strider mot grundläggande värderingar, etik och moral
– verksamheter där möjligheter till affärer är begränsade

Om du är intresserad av godissponsring och tycker att du lever upp till våra kriterier är du välkommen att ansöka via kontaktformuläret här intill.


FRIENDS kämpar mot mobbning

Varje dag mobbas elever i Sverige och varje dag arbetar Friends för att förändra det genom att utbilda och stödja skolor och idrottsföreningar i hela landet. Vi på Kandyz är Friends vänner och ger därmed ännu fler barn, unga och vuxna möjligheten att ta del av Friends kunskap, erfarenhet och engagemang.