Föreningar & Skolklasser

Kandyz har vi allt som en förening, klubb eller skolklass kan behöva för att idrottsturnering eller klassfest lyckad, samtidigt som ni tjänar en fin slant till kassan.

Genom att sälja popcorn eller slush på ert evenemang tjänar ni pengar samtidigt som ni skapar en trevlig stämning och gör era besökare glada.

Ni kan också sälja våra lyxiga godispåsar till grannar, bekanta eller publik för att tjäna pengar till ett träningsläger eller en klassresa. Godispåsarna är både lättsålda och uppskattade.

Sälj Kandyz lyxiga godispåsar och tjäna snabbt och enkelt ihop pengar till klubb/klasskassan! Ni tjänar 30 kr per såld godispåse. Påsarna är fyllda med inslaget godis av kända märken.

LÄS MER HÄR

Popcorn för alla tillfällen!

Hyr en popcornmaskin av oss på Kandy´z och gör egna riktiga biopopcorn till ditt evenemang. Det blir garanterat en succé! Levereras komplett med vagn, strutar, majs, salt och olja.

 

 

Slush. För ett coolt fotbollsevent!

Det perfekta arrangemanget måste bjuda på något läskande att dricka. Hyr en slushmaskin av oss och sälj på er idrottscup eller fest. Mycket uppskattat och en garanterad snackis.


Beställ godis till er förening:
08-408 95 400