Föreningar & Skolklasser

TJÄNA PENGAR TILL ER KASSA!

På Kandy´z har vi allt som en förening, klubb eller skolklass kan behöva för att göra en idrottsturnering eller klassfest lyckad samtidigt som ni får en fin slant till er kassa. Genom att sälja popcorn, slush och sockervadd på ert evenemang tjänar ni pengar samtidigt som ni skapar trevlig stämning och gör era besökare glada.

Ni kan också sälja våra populära godishinkar till grannar, bekanta eller publik för att fylla på klubb-eller klasskassan. Godishinkarna är både lättsålda och uppskattade.


Godishinkar

Sälj Kandy´z godishinkar och tjäna snabbt och enkelt ihop pengar till klubb/klasskassan! Ni tjänar ca 40 kr/såld hink. Hinkarna är fyllda med olika sorter inslaget choklad som Dumle, Geisha, Bounty, Twix, Snickers, Marabou mjölkchoklad m.m.

LÄS MER HÄR

Popcorn för alla tillfällen!

Hyr en popcornmaskin av oss på Kandy´z och gör egna riktiga biopopcorn till ditt evenemang. Det blir garanterat en succé! Levereras komplett med vagn, strutar, majs, salt och olja.

Slush. För ett coolt fotbollsevent!

Det perfekta arrangemanget måste bjuda på något läskande att dricka. Hyr en slushmaskin av oss och sälj på er idrottscup eller fest. Mycket uppskattat och en garanterad snackis.

Sockervadd

Hyr maskinen av Kandy´z och sälj din egen sockervadd. Det är enkelt, roligt och en riktig stämningshöjare!

Godis i jätteformat – precis som på tivolit!

Perfekt till lotteriet och prisutdelningen. Hos oss hittar du bland annat Marabou mjölkchoklad och Toblerone på 1,6 kg, Jättegeléråttor, 1 kg jätteklubbor, presentboxar från Jelly Belly m.m.


Beställ godis till er förening:
08-408 95 400