Bli franchisetagare

ÖPPNA DIN EGEN GODISBUTIK!

Om du är intresserad av att arbeta i godisbutik och få nöjda kunder samtidigt som du är din egen chef och bygger ditt eget företag med hjälp av ett färdigt koncept och support – då ska du läsa vidare.

Kandyz driver större godisbutiker som är något utöver det vanliga. Ett besök hos Kandyz är en sann godisupplevelse med ett sortiment på upp till 1000 olika sorter lösgodis i stora fina butiker. I vissa butiker ingår även glasscafé med kulglass, mjukglass, milkshakes m.m. Flera butiker har också Delicato Outlet med bakverk till bra priser.

Kandyz koncept har utvecklats tillsammans med engagerade medarbetare och franchisetagare. Det finns över 30 butiker i Sverige, från Östersund i norr till Malmö i söder, och vi expanderar med flera butiker varje år.

Som franchisetagare får du tillgång till Kandyz välbeprövade affärskoncept som ger dig stora möjligheter att driva en lönsam verksamhet. Innan du blir franchisetagare går vi noga igenom kalkyler och förutsättningar för dig att lyckas. Vi hjälper dig med allt från att bilda bolag till uppstart av din butik. Du får färdiga samarbetsavtal med leverantörer, affärssystem, utbildning, marknadsföring och löpande support.

Din egen instats är avgörande för hur framgångsrik din verksamhet blir. Kandyz stöttar och hjälper dig hela vägen och du har också kontakt med de andra franchisetagarna inom kedjan som delar med sig av kunskap och erfarenheter.

Välkommen med din intresseansökan om du tror att du är rätt person och har rätt förutsättningar för att bli egen företagare.

 

Vi söker franchisetagare i hela landet. Just nu söker vi särskilt i orterna:
Växjö, Värnamo, Västervik och Kalmar.

Vi söker dig som:

  • Är driftig och företagsam med stabil ekonomi, och har ett startkapital för att komma igång med butiken.  Läs mer här »
  • Har ledarförmåga och god social kompetens samt grundläggande ekonomi- och administrationskunskaper.
  • Vill arbeta i butik med uppgifter som att ta emot varor, fylla på godislådor, ta betalt och ge service till kunder.

Erfarenhet från service- eller dagligvaruhandel är meriterande men ej ett krav.

 

Intresserad?

 

Besök gärna våra butiker för att se vårt koncept innan du ansöker om att bli franchisetagare. Det går givetvis också bra att ringa eller maila oss, kontakta då Sofie Sjöqvist, Franchisespecialist på Partnerverket.

sofie@partnerverket.se

010-410 62 20