Höst hos Kandyz

Kick-off, konferens och mässa

De flesta gillar godis. Vad kan då vara bättre än att skapa känslan av en riktig godisaffär med bara dina egna favoriter? Otroligt uppskattat och ett perfekt avbrott i konfererandet eller för att locka in besökare i din mässmonter.

  • Godiställ: Hyr ditt eget godisställ med 12 eller 20 lådor godis. Välj själv godiset bland vårt enorma sortiment på över 1000 sorter. Levereras med påsar och slevar att plocka.
  • Popcornmaskin: En popcornmaskin är alltid en given succé. Bara doften av nypoppade biopopcorn skapar en festligare atmosfär.
  • Slushmaskin: Vill du höja stämningen till middagen/festen och få en riktig snackis kan du blanda goda drinkar som Strawberry Daiquiris och Margaritas i vår slushmaskin

Föreningar och skolklasser

Tjäna pengar till din klubb/skolkassa genom att sälja våra populära enkilos godishinkar.

Det är både enkelt och roligt. Läs mer här!


Julkorgar och julgodis.

Hösten går snabbt och snart är det jul igen. En fin julkorg till kunder, medarbetare och partners är ett väldigt trevligt sätt att visa uppskattning, önska God Jul och tacka för året som gått.

Nytt för i år är att vi även kan erbjuda er en ännu finare de Luxe-korg. Den innehåller förutom vår populära standardblandning även exklusivare sorter som Anthon Bergs Marsipanbröd, Fazer Blå (mjölkchoklad), Fazer Mint, Fazer Likörkonfekt, Nötcremeskulor samt engelska lyxkolor. Beställ gärna i god tid. Julverkstaden har redan öppnat….


Halloween

Bus eller godis? Givetvis godis! Våra butiker erbjuder upp till 1000 olika sorter lösgodis och även annat skrämmande som hör Halloween till. Riskera inget bus, kom till vårt godishus!