montage kandyz mjolby

NU SÖKER VI FRANCHISETAGARE TILL NORRKÖPING OCH ESKILSTUNA!

20 Sep 2018

Är du eller vet du någon som är intresserad av att starta eget företag? Nu finns möjlighet att bli franchisetagare för en Kandy’z-butik med närmare 1000 sorter lösgodis och ett stort glasscafé. Som franchisetagare får du Kandy’z koncept, hjälp med uppstart…

Läs mer »

kandyz ft

2 Jul 2018

Nu söker vi franchisetagare till Uppsala! Är du intresserad av att starta eget företag och driva en lönsam verksamhet? Läs mer på: https://kandyz.se/franchisetagare

Läs mer »

Fotbolls-VM

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS!

14 Jun 2018

För dig som följer fotbolls-VM hemma från TV-soffan har vi massor med gott i butiken. Dessutom fina priser på snacks och läsk. Välkommen in!

Läs mer »

Studenten

SKOLAVSLUTNING OCH STUDENTEN

31 Maj 2018

Snart är det dags att fira alla duktiga barn och ungdomar. Vi har jättefina godiskorgar, chokladaskar, chokladmedaljer och inslaget godis som passar perfekt för detta. Välkommen in!

Läs mer »

Mors dag

MORS DAG 27/5!

23 Maj 2018

Vi har godiset som alla mammor älskar. Välkommen in!

Läs mer »

Snacksklippet OLW Maxibag

SUPERPRIS PÅ SNACKS!

14 Maj 2018

Extra stor påse på 450 gram med krispigt goda chips eller spröda ostbågar och ostbollar med fantastisk ostsmak. JUST NU, ENDAST 20 KRONOR PÅSEN! Välkommen in. OBS! Lokala avvikelser kan förekomma.

Läs mer »

Eurovision Song Contest

eurovision song contest

8 Maj 2018

Äntligen är det dags. Vi har fyllt upp butikerna med massor av superfärsk lösgodis. Dessutom har vi snacks till jättefina priser!

Läs mer »

Hockey-VM

ÄNTLIGEN HOCKEY-VM!

4 Maj 2018

För dig som följer matcherna från TV-soffan har vi allt som garanterat gör hockeyn till en smakrik upplevelse. Välkommen in!

Läs mer »

kandyz ft

Driv en rolig och lönsam verksamhet!

8 Apr 2018

Just nu söker vi efter franchisetagare i Skövde, Karlstad, Örebro, Norrköping, Linköping och Eskilstuna.

Läs mer »

påsk 2018

Påsk hos Kandy’z!

22 Feb 2018

Nu har vi dukat upp våra påskavdelningar och fyllt dem med massor av gott påskgodis. Vi har även fina påskägg i flera olika storlekar. Företag, beställ färdigpackat påskgodis direkt från vår företagsförsäljning eller besök din närmaste Kandy’z-butik!

Läs mer »

Företagsförsäljning

Event & Mässa

De flesta gillar godis. Vad kan då vara bättre än att skapa känslan av en riktig godisaffär med bara dina egna favoriter? Otroligt uppskattat och ett perfekt avbrott i konfererandet eller för att locka in besökare i din mässmonter.

godisstall

Hyr ett godisställ!

Hyr ditt eget godisställ med 12 eller 20 lådor godis. Välj själv godiset bland vårt enorma sortiment på över 1000 sorter. Levereras med påsar och slevar att plocka med.

popcornvagn

Hyr en popcornmaskin

En popcornmaskin är alltid en given succé. Bara doften av nypoppade biopopcorn skapar en festligare atmosfär.

slushmaskin

Slush för alla tillfällen

Vill du höja stämningen till middagen/festen och få en riktig snackis kan du blanda goda drinkar som Strawberry Daiquiris och Margaritas i vår slushmaskin.

Kontakta företagsförsäljningen

Beställning och offertförfrågan
08-408 95 400

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Meddelande