nyhetnybutik

NY BUTIK OCH FRANCHISETAGARE I ARBOGA

22 Mar 2017

Goda nyheter!

Torsdagen den 16 mars öppnade Kandy’z sin sjunde butik. Den nya fina butiken ligger i Arboga längst med E18. Butiken har 600 sorter lösgodis och glasscafé.

Öppningshelgen blev en succé och det har skrivits om den nya godisbutiken i flera lokala tidningar. Stort tack till alla ni kunder som besökte butiken under öppningsveckan!

Butiksägare och franschisetagare till Kandy’z i Arboga är Fredrik Bolin som nu sadlat om från sportfiskebranschen till godsbranschen.

Välkomna till Kandy’z i Arboga om ni har vägarna förbi!

Kandy’z Arboga
Burskapsvägen 1, Arboga
Öppettider: Må-Sö 11-19
Telefon: 0589-105 05
E-mail: arboga@kandyz.se

Företagsförsäljning

Event & Mässa

De flesta gillar godis. Vad kan då vara bättre än att skapa känslan av en riktig godisaffär med bara dina egna favoriter? Otroligt uppskattat och ett perfekt avbrott i konfererandet eller för att locka in besökare i din mässmonter.

godisstall

Hyr ett godisställ!

Hyr ditt eget godisställ med 12 eller 20 lådor godis. Välj själv godiset bland vårt enorma sortiment på över 1000 sorter. Levereras med påsar och slevar att plocka med.

popcornvagn

Hyr en popcornmaskin

En popcornmaskin är alltid en given succé. Bara doften av nypoppade biopopcorn skapar en festligare atmosfär.

slushmaskin

Slush för alla tillfällen

Vill du höja stämningen till middagen/festen och få en riktig snackis kan du blanda goda drinkar som Strawberry Daiquiris och Margaritas i vår slushmaskin.

Kontakta företagsförsäljningen

Beställning och offertförfrågan
08-408 95 400

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Meddelande