Godis i Sommar

Godis i jätteformat – precis som på tivolit!

Perfekt till lotteriet, prisutdelningen, födelsedagsfesten eller studenten. Hos oss hittar du bland annat Marabou Mjölkchoklad och Toblerone i
1,6 kilosförpackningar, Aroma jättegeléråttor, 1 kilos jätteklubbor, presentboxar från Jelly Belly m.m.

Hyr en sockervaddsmaskin till festen!

Tänk dig ett sommarkalas med en massa glada barn som har varsin sockervadd. Nu har du möjligheten att hyra din egen sockervaddmaskin. Det är enkelt, roligt och framför allt en riktig stämningshöjare.

Popcorn för alla tillfällen!

Hyr en popcornmaskin av oss på Kandyz och gör egna riktiga biopopcorn till ditt kalas och event. Det kommer bli en garanterad succé. Levereras komplett med vagn, strutar, majs, salt och olja.

Slush. För ett coolt party!

Den perfekta sommarfesten måste bjuda på något läskande att dricka. Med din egen slushmaskin kan du göra vanliga slush eller varför inte lite vuxendrinkar som frozen Daiquiris eller Margaritas. Otroligt uppskattat och en garanterad snackis!

Glasscaféer

Kandyz godisbutiker och glasscaféer har öppet hela sommaren. Se vägbeskrivning och öppettider under kontakta oss. Trevlig sommar!

Studentgodis

Vi har massor med godis till studenten!
Bland annat fyllda strutar med härlig choklad som är prydda med blågula band och rosetter, jätteklubbor och medaljer m.m.