Bli franchisetagare

ÖPPNA DIN EGEN GODISBUTIK!

Om du är intresserad av att arbeta i godisbutik och få nöjda kunder samtidigt som du är din egen chef och bygger ditt eget företag med hjälp av ett färdigt koncept och kompetent support – då ska du läsa vidare.

Kandy’z driver större godisbutiker som är något utöver det vanliga. Ett besök hos Kandy’z är en sann godisupplevelse med ett sortiment på upp till 1000 olika sorter lösgodis i stora fina butiker. I vissa butiker ingår även glasscafé med skopglass, mjukglass och annat gott.

Kandy’z koncept har utvecklats tillsammans med engagerade medarbetare och franchisetagare. Vi finns på många olika ställen i Sverige och bland annat ingår Stockholms samt E4:ans största godisbutiker i Kandy’z-kedjan och vi expanderar med flera butiker varje år.

Som franchisetagare får du tillgång till Kandy’z välbeprövade affärskoncept som ger dig stora möjligheter att driva en lönsam verksamhet. Du får hjälp med uppstart av din butik, färdiga samarbetsavtal med leverantörer, kassasystem, utbildning, löpande support samt gemensam marknadsföring och produktutveckling.

 

Vi söker efter franchisetagare i hela landet och just nu speciellt i:
Eskilstuna, Örebro, Sundsvall och Värnamo.

Vi söker dig som:

  • Är driftig och företagsam med stabil ekonomi, med ett startkapital för att komma igång med butiken.  Läs mer här om våra villkor»
  • Har ledarförmåga och god social kompetens samt grundläggande ekonomi och administrationskunskaper.
  • Vill arbeta i butik med uppgifter som att ta emot varor, fylla på godislådor, ta betalt och ge service till kunder.
  • Har erfarenhet av konfektyr eller butiksarbete är meriterande men ej ett krav

Eskilstuna

Örebro

Sundsvall

Värnamo

 

För att få en bättre förståelse så föreslår vi att du besöker en av våra butiker innan du ansöker om att bli franchisetagare.
Det går givetvis också bra att ringa oss, kontakta oss då på: 073-249 49 10