Arbeta hos oss

Att arbeta i Kandyz godisbutiker är både roligt och ett stort ansvar. Våra medarbetare är det viktigaste vi har för att våra kunder ska bli nöjda och för att butikerna ska vara en arbetsplats där alla trivs.

Kandyz i Värnamo söker butikssäljare på heltid!

Kandyz är en godisbutikskedja i Sverige som erbjuder ett stort utbud av färskt lösgodis, glass och Delicato bakverk. Kandyz i Värnamo söker nu en vikarierande butikssäljare som kan arbeta heltid.

Din roll som butikssäljare: Butikssäljaren arbetar heltid i godisbutiken med kassaarbete, varubeställning- och mottagning, fyller på godislådor, serverar glass och övrig butiksdrift. Du kommer att öppna och stänga butiken och jobba med att hålla butiken ren och fräsch samt säkerställa att kunderna är nöjda med sitt besök.

Du tillsammans med övriga medarbetare är Kandyz varumärkesbärare och vårt ansikte utåt. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla trivs och tar ansvar.

Kvälls-och helgarbete kan förekomma för den utlysta tjänsten. Du samarbetar med och rapporterar till butikschefen.

Din profil: Tjänsten som butikssäljare på heltid passar dig som är över 18 år och har en positiv inställning och som gillar att arbeta med service och människor. Du är ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du vill arbeta med butiksdrift och uppgifter som att ta emot varor, fylla på godislådor, ta betalt och ge service till kunder.

Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt och som gillar ordning och reda. Din personlighet gör dig omtyckt och du brinner för att Kandyz i Värnamo ska upplevas som den bästa godisbutiken.

Kvalifikationer: Vi tror att du har flera års erfarenhet av sälj- och butiksarbete inom service- och detaljhandeln. Meriterande är en bakgrund inom dagligvaruhandeln, eller liknande.

Ansökan: Tjänsten är ett längre vikariat på heltid och kommer att tillsättas efter avslutad rekryteringsprocess. Du ansöker med personligt brev och CV till: e-post: jobb@kandyz.se eller i formuläret här på hemsidan.

Sista ansökningsdag är 25 oktober 2020.

Välkommen med din ansökan!

 


Franchisetagare

Om du är intresserad av att arbeta i godisbutik och få nöjda kunder samtidigt som du är din egen chef och bygger ditt eget företag med hjälp av Kandyz färdiga koncept och support- då ska du läsa vidare här.