Godissortiment


Godisbutiker med upp till 1000 olika sorter lösgodis

Lösgodissortimentet i Kandy’z butiker i Segeltorp, Haninge, Nacka, Bromma, Mjölby, Gävle, Arboga, Täby, Järfälla och Västerås är något utöver det vanliga. I butikerna finns upp till 1000 olika sorter lösgodis! Kandy’z satsar helhjärtat på lösgodis men självklart finns även läsk, snacks, glass och mycket annat gott i butikerna.

Glasscaféer

I godisbutikerna i Haninge, Mjölby, Gävle, Arboga, Täby, Järfälla och Västerås finns glasscafé med både kulglass och mjukglass. Om du besöker Kandy’z i Haninge kan du dessutom beställa slush, milkshakes samt nygräddade våfflor med flera olika tillbehör.

kulglass
mjukglass
vaffla

Fina förpackningar med inslaget lösgodis

Kandy’z har godisförpackningar för de flesta tillfällen som exempelvis fina korgar, godispåsar och givetvis säsongsförpackningar vid högtider som jul, påsk samt halloween. En fin presentförpackning med lösgodis är alltid en uppskattat som gåva, till exempel till någon som ska uppvaktas på födelsedagen, bröllopet, dopet, eller studenten.

Önskar du beställa färdigpackade julkorgar, påskägg eller godispåsar till barnkalaset?
Kontakta oss så ordnar vi det!

godislada

Godis till företag

Kandy’z levererar inslaget lösgodis till företag och föreningar i hela Sverige. Klicka här för att läsa mer!

Föreningar och skolklasser – Tjäna pengar till er kassa!

Föreningar, idrottsklubbar och skolklasser kan tjäna pengar till klass- eller klubbkassan genom att sälja färdigpackade korgar eller hinkar med inslaget lösgodis.

Kontakta oss på telefon 08-408 95 400 om ni är intresserade.

LÄS MER HÄR


Presentkort

Gör någon glad! Ge bort ett presentkort och låt mottagaren själv välja sitt godis i någon av våra stora godisbutiker. Korten laddas med valfritt belopp och gäller i samtliga av Kandy’z butiker.

presentkort