GODIS TILL FÖRETAGET

Godis uppskattas alltid av medarbetare och kunder!

Kandy’z distribuerar godis till företag i hela Sverige. Välj vilken förpackning och storlek som passar ändamålet bäst samt vilket leveransdatum som önskas så tar vi hand om resten. Önskas etiketter med företagets logotyp på förpackningarna så ordnar vi det. Välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.

KICK-OFF, KONFERENS & MÄSSA

De flesta gillar godis. Vad kan då vara bättre än att skapa känslan av en riktig godisaffär med bara dina egna favoriter? Otroligt uppskattat och ett perfekt avbrott i konfererandet eller för att locka in besökare i din mässmonter.

  • Godisställ: Hyr ditt eget godisställ med 12 eller 20 lådor godis. Välj själv godiset bland vårt enorma sortiment på över 1000 sorter. Levereras med påsar och slevar att plocka.
  • INFOBLAD GODISSTÄLL

  • Popcornmaskin: En popcornmaskin är alltid en given succé. Bara doften av nypoppade biopopcorn skapar en festligare atmosfär.
  • Slushmaskin: Vill du höja stämningen till middagen/festen och få en riktig snackis kan du blanda goda drinkar som Strawberry Daiquiris och Margaritas i vår slushmaskin.

Jul- och påskgodis

Vid jul- och påsk förväntas godis mer än annars. Beställ gärna julkorgar och påskägg i god tid inför dessa högtider.

Gåvor vid uppvaktningar

En fin godiskorg när någon ska uppvaktas är mer uppskattat än du anar, eller varför inte ge bort våra populära presentkort som laddas med valfritt belopp och går att använda i alla Kandy’z butiker.

Godiskorg på arbetsplatsen

En godiskorg i receptionen eller väntrummet ger ett gott första intryck! Är ni ett serviceföretag blir era kunder glada av en fin förpackning godis vid besöket, som exempelvis hotellkedjor där gästerna får en liten ask med choklad på hotellrummet. Ett tips för att uppmuntra personalen på företaget är att ställa fram en godiskorg till fredagsfikat.

Företagsfest, kick-off, konferens, event och mässor

Godis är ett måste på alla företagsfester och konferenser. Vid företagsevent bidrar godis till ett lyckat arrangemang och på mässor är godis ett effektivt sätt att locka besökare själva få välja sitt favoritgodis! Vi har även popcorn-, slush-, och sockervaddsmaskiner för uthyrning. En garanterad stämningshöjare för alla tillfällen.

Beställ godis till företaget:

08 – 408 95 400

Skicka meddelande: